” Tijd om echt stil te staan bij wat voor jou belangrijk is; Coaching met mij is tijd voor jou!”

Levenscoach, stresspreventie- en vitaliteitscoaching in Amsterdam en Hilversum en online.

Voor wie?

Iedereen heeft in zijn leven weleens een periode dat het minder goed gaat. Vaak lossen deze tegenslagen/onzekerheden zich vanzelf weer op.  Of helpt het voldoende om er met mensen in je omgeving over te praten of op vakantie te gaan. Soms gebeurt het dat je er zelf geen oplossing voor kan vinden . Dan zou het kunnen helpen om een coach te zoeken en al zoekend ben je mijn website tegenkomen, wat fijn dat je er bent.

Hoe werk ik?

Ik coach persoonlijk en ontspannen. Om tot het gestelde doel te komen gebruik ik verschillende stijlen. Het kan lastig zijn om oud gedrag te veranderen. Ik kan je helpen om je doel te bereiken en effectief niet gewenst gedrag te veranderen. Met oprechtheid, humor en ontspannenheid zal ik je aanzetten tot zelfreflectie.

Mijn specialisme

Heb je een thema waar mee je iets wilt, of dit een concreet doel is of een vaag gevoel, dan kunnen we dit onderzoeken. Thema’s waaraan je kunt denken zijn: stress preventie, zelfvertrouwen, faalangst, spanning-ontspanning balans, werk-privé balans, spanningsklachten, vitaliteit, burn out, ontslag, onzekerheid, genieten van het leven, leven naar je waarden, regie op je leven, onrust, persoonlijke effectiviteit, stoppen met piekeren, grenzen aangeven.

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Vragen waaraan je kunt denken zijn; Hoe krijg ik de regie terug op mij leven? Hoe krijg ik een betere werk-privé balans? Wat is mijn passie? Hoe kan ik mij weer vitaal voelen? Hoe krijg ik mijn energie weer terug? Hoe zorg ik dat ik niet nog een burn out krijg? Waar komt mijn onrust vandaan? Hoe kan ik meer rust vinden? Hoe kan ik meer zelfvertrouwen krijgen?  Hoe kan ik beter leren loslaten? Hoe kan ik minder piekeren? Hoe kan ik beter om leren gaan met tegenslagen? Hoe kan ik de stress in mijn leven en lijf verminderen? Waar komt mijn faalangst vandaan en hoe kom ik hiervan af? hoe kan ik leren mijn grenzen beter aan te geven? Hoe kan ik mijn grenzen bewaken?

Opleidingen en certificering

2023 Coach expert Nonos (senior coach Nobco)

2022 Coachen op vitaliteit (Vitaliteitscoach) ICM

2021 Oplossingsgericht coachen ICM

2021 ACT (acceptance and commitement therapy) SeeTrue

2020 RET en Coachen bij Faalangst bij UpsideDown

2019 CSR opleiding Stress preventie en -interventie (Stress, Burn out en Overspannenheid)

2018 Wandel coaching bij Het Atma instituut

2018 Familie opstellingen bij Corael

2017 Coach intensive bij Coach 020/Nonons coaching (NOBCO practitioner)

2011 Organisatie psychologie

2003 Bedrijfskunde

 

Wil je meer informatie of wil je een vrijblijvende afspraak maken neem dan contact met mij op.